perjantai 17. marraskuuta 2006

Uusi aika


Kiitos kavereille. Nyt olen esitelly blogini ja wikini ryhmässä ja katsotaan millaisia kommentteja saan. Viikonloppuna yritän viedä ergonomia/ergonomiaton kuvat wikiin, joten siitä pääsee sitten katsomaan. Ja harrastan tietenkin taukojumppaa...
:-) Mukavaa viikonloppua kaikille!
Päivä meni rattoisasti ja saatiin hyvä hiki pintaan! Jostain syystä mulla tuo liikunta otti enemmän ääneen kuin lihaksiin...
Tässä on nyt sitten se luuranko. Nimeä luut! :-)

torstai 16. marraskuuta 2006

Tähän tulee linkki wikiin

Heti kun pääsen sen kanssa sinuiksi. Mutta nyt konkreettiset hommat kutsuvat.
No joo, vihdoinkin ymmärsin miten toi wiki toimii. Se löytyy linkkilistasta nimellä katanpolun wiki.

Tähän opetteluun tuntuu menevän aikaa ja pahinta on se, että uppoutuu (jälleen kerran) tänne koneeseen eikä näe eikä kuule mitään. Mikä ei kyllä ole kauhean terveellistä pidemmän päälle. Ja kun oikeastaan päivän aihe on ergonomia.

Mutta tyvestä puuhun ja sillai... tässä metsikössä vaan tuntuu olevan näitä puita enemmän kuin ehtii nähdä. Linkki sinne ja tänne ja tonne, mutta odottaa nyt vielä hetkinen, kyllä tästäkin vielä tulee oikea asiapitoinen blogi. Käynnistys tuottaa vähän ylimääräisiä hiukkasia. Kärsivällisyyttä.

JA ystäväiset, jotka tänne ohjaan: kommentoikaa vaikka vaan että hyvää päivää, mutta kommentoikaa, niin päästään eteenpäin ja seuraavaksi avataan yhteinen blogi/wiki.

keskiviikko 15. marraskuuta 2006

Polku alkaa tämäkin


Intoa piukassa kokeillaan uutta blogia... katsotaan rauhassa mitä ja mistä asiasta tänne syntyy juttua. Tavoitteena olis saada mukaan vähän kuviakin, mutta parempi katsoa ennen kuin tipahtaa.

Aihealueena tulee kuitenkin olemaan hoitaminen, hierominen, jäsenkorjaus ja yleinen elämänmenon mietiskely.