tiistai 19. kesäkuuta 2007

Näyttö on vaiheessa!

Joopas!

Viimeisiä viedään, sillä huomenna on viimeinen näyttöpäivä ja silloin olen sihteerinä.

Kaikki on mennyt kahden ensimmäisen hierontapäivän jälkeen sutjakkaasti eli olen hieronut niin, kuin osaan ja haluan. Aina voi tehdä jotain eri tavalla ja oppia lisää, mutta tässä ollaan ja nämä asiat hallitsen. Asiakkaita minulla on ollut melkeinpä 4/päivä eli kun tänään peruuntui yksi, niin jippii!!

Olen osoittanut osaavani 45 minuutin, 60 minuutin ja 90 minuutin hieronnat. Olen hieronut jalat, kädet, selkää ja hartioita. Olen venyttänyt passiivisesti ja opetellut tekemään aktiivisia venytysohjeita FysioToolsilla. Asiakkailla on ollut erilaisia kremppoja, suonikohjuja, hikisiä jalkoja ja lämpöhoidon tarvetta. Tein siis sitäkin; kylmähoitoa annoin vain itselleni :-)

Ensimmäisellä kerralla, kun arvioija oli seuraamassa työtäni, se vaikutti suoritukseen, mutta toisella kerralla pystyin tekemään itseni näköistä työtä arvioijankin läsnäollessa. Ja tein kyllä parille asiakkaalle jäsenkorjaustakin, koska he sitä pyysivät. Eikä se mitenkään sodi hyvää hierontaa ja hoitokäytäntöjä vastaan. Monipuolisuus on valttia!

Fiilis on hyvä. Mutta yhtä asiaa tulee ikävä: opiskeluryhmää :-( On oikeasti tosi tärkeää, kun voi vaihtaa ajatuksia ja saa kommentteja heti tuoreeltaan; meidän ryhmässä kaikki on mennyt siinä(kin) suhteessa todella ammatillisesti ja usein on ilmennyt loistavia juttuja yhteisesti keskustellen. Kukaan ei ole kyräillyt tai halunnut piiloutua. Samaa voi sitten sanoa Sirkasta ja Elisastakin; näyttö on oikeastaan aika loistava juttu!

Enkä nyt enää pohdi niitä osaamisen osoittamistapoja sen kummemmin; tässä vaiheessa voi jo fiilistellä...

Kiitos kaikille; blogi jatkuu ja uskonpa, että jokin uusi opiskelu odottaa nurkan takana ja tottakai jäsenkorjaajaksi opiskelemisen pohdinnat jatkuvat täällä taas elokuussa. Samoin asiakasvastaanotot... ansaittu loma häämöttää jo parin mutkan takana.

Hyvää kesää!