torstai 3. toukokuuta 2007

Aikaa - on, tai no: ei!

Toukokuu on alkanut ja kesä tulee kovaa vauhtia, vaikka varpaita palelee.

Työt vievät ihan liikaa aikaa, joten tänään onkin ollut siivouspäivä. Eli kaikki lippuset ja lappuset pois, keskeneräiset pinot on poistettu ja pölyt pyyhitty pöydiltä; työntekoa voi siis jatkaa, kun samalla aivotkin ovat toivottavasti järjestyneet.

Viikonloppu meni jäsenkorjauksen opiskelussa, eilen opetin ensimmäistä kertaa terveysliikuntaa ja kalenteria en uskalla katsoa.

Sillä näyttösuunnitelma pitäisi laatia ja alkaa kerätä kasaan ajatuksia hieronta hoitotapahtumana -tutkinnonosan osaamisvaatimuksista. Eli huomata mitä ei vielä osaa... venytyksiä enemmän, otteiden funktiot ja kylmä- ja lämpöhoidot. On ihan oma taito oppia sukkuloimaan kahden ammatin välissä niin, että keskittää ajatukset sen hetkiseen asiaan. Tänään on tullut pohdittua verkko-opetusta ja oppimista, tule-sairauksia, asioimistulkkien verkkokurssin sisältöjä, terveysliikuntaa opettamisen näkökulmasta, jäsenkorjaukset puuttuvia valokuvia, ylen opetusohjelmia, verkkokäsiksen kirjoittamista ja myynnin alan suoritusten tallentamiseta. Mitä olisi pitänyt tehdä, niin asioimistulkin ammattitutkinnon järjestämissopimuksen uudistamista.

No siihen seuraavaksi... Mutta minullahan ei ole kiire. Teen juuri tätä hommaa tällä hetkellä ja nautin siitä.

Se hieronta hoitotapahtumana muhii jossain alitajunnassa...