keskiviikko 17. tammikuuta 2007

Homma etenee - vai eteneekö?

Aktiivisen jouluajan jälkeen olen taas tömähtänyt todellisuuteen, mutta niinhän se elo yleensäkin menee. Opintovapaa on loppusuoralla ja tiukasti olen pyrkinyt lihaksia pänttäämään, mutta on tässä vielä savottaa. Sellainen yleiskuva alkaa jo olla, mutta oikeesti ne origot ja insertiot vie tajun!

Olen lukenut kirjoja yleissivistääkseni itseäni aiheeseen liittyvästä ja toki myös huvin vuoksikin. Niska ja yläraajat meni iltalukemisena, mutta tuo palpaatio ei ihan sänkylukemista ole. Ja jäsenkirjausopuksiakin pitäisi lukea uudelleen, kun aina sieltä jotain aukeaa... korjaamiseksi tämä onkin taas mennyt, kun oli lähipäivät ja esittelen kehittämistyönä juuri sitä ylihuomenna perjantaina. Kivaa! Mutta haastavaa, kun tietää ettei tiedä eikä osaa. Mutta ihanaa oli nähdä muita opiskelijoita Hämeenkyrössä, lumisateen käydessä näilläkin nurkilla. (No plussaa on taas.)

Ja itse menen korjaukseen taas tänään (toinen kerta) kovin odotuksin: polvet paikalleen kiitos, siitä kai se lantiokin mukautuu. Onpahan tämä päivä mennyt taas enemmänkin koneen ääressä, kun sain vinkkiä selkäsivuista ja siellä näyttää kamaa olevan ihan useammankin päivän tarpeiksi. Kokeilin myös videonpätkän viemistä wikiin; Leo kertoo siellä.

Ja ne movie makerilla tehdyt ergonomiat on hianot, kiitos porukat!

Erikseen pitää vielä sanoa, että Jaana Myllärin Ihmiskehon anatomia suoraan sanottuna irtoilee käsissäni; huippukirja vaikka oppikirjaksi (tuleville) hierojille.

Aurinko käväisi tänään!